Lantmännen Fastigheter fortsätter att gro

Affärsdriven fastighetsförvaltare till Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 250 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på ca 1,3 miljoner kvadratmeter. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt inom koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder skapa värde genom förvaltning, förädling och aktivt arbete med fastighetsportföljen. Visionen är att vi med hög lönsamhet ska utveckla vårt fastighetsbestånd för långsiktigt ägande och skapa mervärde för våra kunder.

Som förvaltare är du ansvarig för ca 150 000 kvadratmeter som består av fastigheter inom produktion, logistik, kontor och handel. Du kommer att ingå i en liten organisation med bred kompetens inom fastighetsförvaltning. Vi jobbar affärsinriktat och nära våra hyresgäster för att bygga långsiktiga relationer. Vi vill att du är med och skapar en värdeökning genom att arbeta i en strategisk och affärsinriktad roll med ett helhetsansvar för ett fastighetsbestånd med stor utvecklingspotential. Du kommer att ha ett budget- och resultatansvar, arbeta med hyresförhandlingar och driva såväl underhålls- som utvecklingsprojekt. Tjänsten rapporterar till Regionchef och placeringsort är Malmö.

Vi tror att du har 4-5 års erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare och har en god vana att upprätta budgetar, prognoser och göra projektuppföljningar. Du är en van förhandlare och gillar att jobba med frihet under ansvar samt har erfarenhet från teknisk förvaltning. Det är viktigt att du har gedigen kunskap och förståelse för fastighetsmarknaden samt ett stort intresse av att arbeta med utveckling av fastighetsbeståndet. Det är även meriterande om du har god juridisk kunskap. Du behärskar svenska och engelska, såväl i tal som i skrift och är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav.

Som person är du handlingskraftig och initiativrik. Du är bra på att utveckla strategier och har ett proaktivt arbetssätt för att undvika problem och kapitalisera på möjligheter utifrån ett långsiktigt perspektiv. Du är analytisk och resultatorienterad samtidigt som du är bra på att skapa långsiktiga relationer med kunder. Du är prestigelös och frågar hellre en gång för mycket än att chansa och du har ett utpräglat kundfokus, affärssinne och van att jobba i team där alla hjälps åt att nå gemensamma mål. Du trivs i en social roll med många olika kontaktytor.

Självklart delar du våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn och Handlingskraft samt vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vid intresse, kontakta Lantmännens samarbetspartner för rekryteringen Maria Larsson på A-Search AB, maria.larsson@asearch.se eller telefon 040-361 49 10.

Sista ansökningsdag är 2018-02-05, urval sker löpande.

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.