Rosenqvists Food Technologies utökar på Yllan i Kristianstad

2024

Lantmännen Fastigheter har nyligen tecknat ett nytt avtal med Rosenqvists Food Technologies AB. Avtalet innebär att företaget, som bland annat arbetar med förädling av potatisprodukter och processteknik till livsmedelsindustrin, utökar sina lokaler på Yllan i Kristianstad.  

Rosenqvists Food Technologies AB har varit hyresgäst på Yllan sedan 2017 och väljer nu att utöka ytan för att möta företagets behov av nya kontorsplatser. Rosenqvists Food Technologies har under flera år varit en hyresgäst i anrika fastigheten Yllefabriken i Kristianstad som ägs av Lantmännen Fastigheter. I och med denna utökning blir företagets lokaler drygt 740 kvm, vilket gör dem till en av fastighetens större kontorshyresgäster.  

 - Vi är oerhört glada och stolta över fortsatt förtroende och samarbete med Rosenqvists. Det är naturligtvis mycket positivt och ett tecken på att de trivs när de vill stanna och gro hos oss, säger ansvarig förvaltare Märta Gjörtler på Lantmännen Fastigheter. 

 Lantmännen Fastigheter har två fastigheter i Kristianstadsregionen och Yllan är en attraktiv fastighet för såväl hyresgäster som dess omgivning. På Yllan har nyligen den stora evenfirman Biljardkompaniet (Änatam AB) flyttat in som skapar liv i huset med företagets kongress-, konsert- och eventverksamhet. Utöver Yllan äger Lantmännen även fastigheten ”Ängamöllan” där en ny anläggning för Lantmännen Maskin ska stå klar till hösten. 

För vidare information kontakta Märta Gjörtler, förvaltare Lantmännen Fastigheter på telefonnummer 010-556 06 98, eller marta.gjortler@lantmannen.com.